Általános Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

A webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webshop használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

 

Üzemeltetői adatok

 

 • Cégnév: Kontur Bt.

 • Székhely: 1164 Budapest, Simongát u. 43.

 • Adószám: 28133120

 • Cégjegyzékszám: 01-06-017736

 • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság

 • Szerződés nyelve: magyar

 • Elérhetőség: info@palinkafozes.com

 • Telefon:06 30 522 1099

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 

A webáruház pálinkafőzőt és az ahhoz kapcsolódó kiegészítő termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek megrendelhetőek online a weboldalon, email-en keresztül vagy telephelyünkön személyesen. A termékek átvehetőek telephelyünkön, vagy kérhető házhoz-szállítás. A házhoz-szállítás költségét az árak nem tartalmazzák. 

 

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

 

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke, súlya határozza meg:

(Például:)

Házhoz-szállítás utánvéttel, két napos szállítási határidővel:

 • 20.000,- Ft-ig 1kg-ig 1.305,- Ft

 • 20.000,- Ft-ig 2kg-ig 1.382,- Ft

 • 20.000,- Ft-ig 10kg-ig 1.856,- Ft

 • 20.000,- Ft-ig 20kg-ig 2.349,- Ft

 • 100.000,- Ft-ig 30kg-ig 4.454,- Ft

   

  Felárak:

 • terjedelmes áru esetében
 • 1 napos, sürgős szállítás esetében
 • törékeny áru szállítás esetében
 • délutáni, szombati vagy éjszakai szállítás esetében

 

A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

 

Pálinkafőző berendezés szállítási díjával, illetve külföldi szállítással kapcsolatban kérjen ajánlatot!

 

A megrendelés folyamata

1. A termék adatlapján rákattint a „Megrendelés” gombra, amikor a termék belekerül megtekintheti annak tartalmát.

2. A vásárlás további folytatásához kattintson ismét a „Megrendelés” gombra, majd töltse ki a számlázási és szállítási adatokat, illetve írjon megjegyzés, ha szükséges. Ezt követően nyomjon a "Rendelés áttekintése" gombra. Végül nyomjon a "Rendelés véglegesítése" gombra.

3. Járjon el az 1-es pontban leírtak szerint minden megvásárolni kívánt termék esetében.

4. A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztatja.

 

A megrendelés akkor válik élővé ha azt az ügyfélszolgálat telefonon/e-mailben visszaigazolja.

 

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-tól 16 óráig, legkésőbb 24 órán belül történik.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munknapon kerül feldolgozásra.

 

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található az Ön által leadott termék, annak ára és az Ön által megadott adatok. 

 

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Garancia

Termékeinkre 12/24 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított három munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Kontur Bt. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 3 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

 

Adatkezelés

A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

 

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.