EGYLÉPCSŐS PÁLINKAFŐZÉS GYAKORLATI OKTATÁS

EGYLÉPCSŐS PÁLINKAFŐZÉS GYAKORLATI OKTATÁS. A BIZTOS BEFEKTETÉS!

.........................................................................

EGYLÉPCSŐS OKTATÁS a Pálinka Mester főzővel!

IDE KATTINTVA megtalálja a részleteket és időpontokat! 

.........................................................................

Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.
 
Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánljuk ugyanakkor azok számára is, akik most szándékoznak megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját. 
 
A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben.
 
Ezek közül a legfontosabb három: 
• magasabb aroma kihozatal,
• magasabb mennyiségi kihozatal,
• rendkívül pontos elő és utópárlat leválasztás, ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás.
 
A képzés pénteki napokon kerül megrendezésre a Pálinkafőzés.com telephelyén a 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143 szám alatt, reggel kilenc órás kezdéssel. A teljes program maximum 4 órás, azaz 13 óráig tart.  
 
A kurzus kóstoltatással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítünk megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka.
 
A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentáljuk a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését. Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetjük a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetjük a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket. 
 
Az oktatási díj: 20.000,- Forint/fő
 
Az oktatási díj visszajár azon hallgatók számára, akik a Pálinka Mester termékcsaládból vásárolnak pálinkafőző berendezést.
 
A részvételhez regisztráció szükséges!
 
Regisztráció: info@palinkafozes.com vagy +3630-5221099
 
Helyszín: 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143. (Pálinkafőzés.com bemutató terem)

…………………………………………………………..

KÉSZÜLÉK TELEPHELYI ÁTVÉTELEKOR – ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A készülék telephelyi átvétele esetén bemutatjuk a készüléket és átvesszük a használattal kapcsolatos tudnivalókat (30-60perc), mely szolgáltatás benne van a vételárban. A telephelyen, átvételkor bemutató főzésre nincs lehetőség. Javasoljuk a részvételt az ingyenes oktatásokon. 
…………………………………………………………..
 

BETANÍTÁSSAL EGYBEKÖTÖTT PRÓBAFŐZÉS

A Pálinkafőzés.com szakértő csapata igény esetén oktató főzést vállal azok számára, akik rendelkeznek saját főzőberendezéssel. Előre egyeztetett időpontban kiszállunk a helyszínre és bemutatunk egy teljes főzést, mely dokumentálható a további főzések sikeressége és minősége érdekében. A főzés ideje alatt igény szerint elméleti oktatást is tartunk gyümölcs kezelésről, cefrekészítésről, pálinka utóéletéről, stb. 

Próbafőzés teljes ideje 5-6 óra.
Az oktató főzés díja az alábbiakból tevődik össze:
Üzemanyag költség: 50,-Ft/km /Budapest, XVI. kerületből számolva oda és vissza útra/
Munkadíj: 50.000,- Forint+áfa/fő
Betanítással kapcsolatos kérdéseket az info@palinkafozes.com email címre várjuk, illetve a +3630-5221099-es számon állunk rendelkezésre.