Bemutatkozás

Webáruházunk átmenetileg technikai okok miatt nem üzemel. A Pálinka Mester főzőket és további termékeinket megrendelheti a palinkafozes.com webhsop-ban: https://www.palinkafozes.com/hazi-palinkafozok Küldhet üzenetet honlapunkon, vagy kereshet minket telefonon: +36 30 522 1099, illetve e-mail címünkön: info@palinkafozes.com.

Üdvözöljük a Pálinka Barátokat!

A pálinkafőzés liberalizációja óta dolgozunk azon, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a pálinkát és az azzal kapcsolatos eseményeket, illetve a pálinkafőzés tudományát, minőségi pálinkafőző berendezéseket. Ezen témákban 2010 óta működik weboldalunk, a www.palinkafozes.com.

Ezt követően úgy éreztük, hogy nevet és arcot is kell adni a Hungarikum propagálásának, melynek akkor van igazán jelentősége, amennyiben határainkon túl, messzi földrészeken is híre megy a világraszóló magyar gyümölcspárlatnak. Ilyen céllal hoztuk létre a Magyar Pálinka Nagykövetséget. A microsite itt látható: www.palinkanagykovetseg.hu

Már a kezdetekben erősen vonzódtunk a fényesen csillogó pálinkafőzőkhöz, mint értékes ékszerekhez. Láttuk az olcsó, silány minőséget és a méregdrága luxuskivitelt is. Abban viszont biztosak voltunk, hogy kizárólag megbízható és minőségi berendezésekkel kívánunk foglalkozni. Kínálatunk kialakításában ez volt az alapvető. A különböző gyártók készülékeit megismerve, azok jó tulajdonságait számba véve, mindemellett a piac igényeit és szükségletét feltérképezve jutottunk el a saját fejlesztésű pálinkafőző termékcsaládunk gyártásáig. A Pálinka Mester egylépcsős kombi és a Pálinka Mester Klasszik kisüsti lepárlók átfogó ismertetését  hivatott bemutatni a www.hazipalinka.com és az angol nyelvű www.palinkastill.com microsite.

Hamarosan teljes verzióban is elérhető lesz a weblapcsaládunkhoz tartozó, használt pálinkafőzőkkel foglalkozó www.hasznaltpalinkafozo.hu oldal is, ahol a lecserélt, de minőségi desztillálók között válogathat a nagyközönség.

Ugyancsak nem kell sokat várni a pálinkafőző keresőnkre, mellyel könnyedén kiválasztható lesz az igényeinknek és pénztárcánknak megfelelő lepárló. Ez az oldal a www.palinkafozo.org név alatt lesz elérhető.

Minden kedves érdeklődőt, vásárlót vagy tanulni vágyót várunk szeretettel telephelyünkön a 1164 Bp. Vidámvásár u. 143. alatt. 

Szabó Ferenc Ignác / +3630-932-9396 

és

Magyar László / +3630-522-1099      

Pálinka Mester a Facebook-on